Despre Noi

Povestea unei afaceri sustenabile

Povestea HARPAI începe cu 2 ani în urmă când un proiect îndrăzneț a luat viață în comuna Cerașu din județul Prahova. La baza proiectului a stat o formulă magică care este acum transpusă în numele pe care-l purtăm cu multă mândrie: hârtie + pai = HARPAI.

De la idee la acțiune a fost doar un singur pas, pe care l-am făcut cu asumare și cu responsabilitate. Astfel, am început să producem paie de băut din hârtie, 100% biodegradabile și reciclabile.

Pentru că ideile bune cresc și se dezvoltă atunci când întâlnesc oamenii potriviți, am trecut de la 1 la 4 angajați într-o perioadă relativ scurtă.

În tot acest timp, în care ne-am axat pe fabricarea de paie de băut din hârtie, am acordat o deosebită atenție procesului de producție, pentru a nu crea dezechilibru în mediul înconjurător.

Misiunea noastră

Avem obiective mărețe și ne-am propus să facem tot ce ne stă în putință pentru ca oamenii să adere la un stil de viață ecologic. Pornind de la acest obiectiv, avem și misiuni pe care ni le asumăm indiferent de provocările la care suntem supuși.

Ne propunem să promovăm și să facilităm tranziția către utilizarea non-plastică pentru a reduce poluarea cauzată de plasticul de unică folosință precum și daunele pe care acesta le cauzează mediului înconjurător. Pentru îndeplinirea acestui obiectiv, punem la dispoziția clienților noștri paie de băut din hârtie, reciclabile și compostabile – un produs românesc 100%.

 

Prin intermediul HARPAI ne dorim să contribuim, într-un mod activ, la dezvoltarea mediului rural din România, motiv pentru care am ales să numim „acasă” comuna Cerașu din județul Prahova, o comună aflată într-o zonă montană, la 120 km de București. Acest fapt se traduce, pentru noi, în multă liniște și natură, și cel puțin 4 locuri de muncă pentru locuitorii din Cerașu.

Valorile care ne definesc echipa

Valorile care ne definesc sunt simple, la fel ca tranziția de la plastic la biodegradabil! Și vrem ca această tranziție să se întâmple cu entuziasm pentru fiecare dintre voi.

 

  • Milităm pentru bunul mers al planetei prin crearea de produse sustenabile 100% biodegradabile și compostabile.
  • Punem accent pe dezvoltarea comunităților, în special pe cele din mediul rural.
  • Credem în potențialul României, motiv pentru care am decis să ne stabilim în România, creând un produs care să aducă valoare acestei țări.

 

Cu toții avem un impact asupra mediului care ne înconjoară. Credem că viitorul nostru, atât individual cât și național, se poate schimba cu ajutorul unor gesturi mici, dar care au un impact mare.

Prin www.harpai.ro te invităm alături de noi într-o lume mai sănătoasă și mai optimistă, unde producția de plastic de unică folosință se minimalizează pentru ca tu să trăiești mai bine și mai frumos!

Suntem încântați să întâlnim oameni responsabili, care ne împărtășesc valorile. Așadar, dacă vrei să colaborăm, contactează-ne pe [email protected]

Cu drag, pentru un viitor mai curat,

Echipa HARPAI